De Levensbronnen® Opleiding

DE LEVENSBRONNEN® - WIE NAAR BUITEN KIJKT DROOMT EN WIE NAAR BINNEN KIJKT ONTWAAKT

De Levensbronnen® is naast een opleiding in persoonlijk- en verbindendleiderschap ook een coachopleiding die leidt op tot gelicenseerd Levensbronnen® coach en is speciaal ontwikkeld voor coaches, (HR)managers, therapeuten en/of adviseurs. De methode van de Levensbronnen® kun je aanbieden aan cliënten, medewerkers en/of organisatie als coachings- en bewustwordingstraject.

Vragen of meer info?

Wil je meer informatie over de Levensbronnen en wat ze voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op met Susanne Danielson.
Tel: +31622215130
Mail: info@delevensbronnen.nl

Ervaring van een deelnemer

“De Levensbronnen zijn voor mij een kleurrijk pallet dat op speelse en creatieve wijze heeft gezorgd voor verdieping, bewustwording van mijn stereotype handelingen behorende bij mijn essentiële Levensbron. De opleiding heeft mij verdieping, bewustwording, vertrouwen en plezier gegeven om verder te gaan de lijm tussen de mensen te zijn. Heel veel dank voor jullie liefde en rust die jullie op ons hebben overgebracht.”

Inhoud opleiding

De opleiding

Tijdens de opleiding krijg je zowel voor jezelf, als voor de mensen om je heen, inzichten en een diep begrip van de rijkdom en de mogelijkheden die de Levensbronnen® bevatten.
Zowel de Levensbronnen® methode als de Levensbronnen opleiding is ontwikkeld door Susanne Danielson en Yvette Visser. Na jaren zelf volgens de Levensbronnen® methode te hebben gecoacht, kregen zij steeds vaker de vraag van andere coaches/managers/therapeuten om hun Levensbronnen® methode te delen. In 2013 is de Levensbronnen® opleiding geschreven en vormgegeven.

De methode van de Levensbronnen® is duidelijk, eenvoudig en herkenbaar. Het geheim is dat je leert door te voelen en te ervaren. Je ontwikkelt een ‘weten’ en een ‘begrijpen’ met betrekking tot je gedrag, je innerlijke krachten, ervaringen en verlangens.
Carl Jung is zijn hele leven bezig geweest om het bewuste met het onbewuste, het tastbare met het niet tastbare van de mens te verbinden. Dat is precies wat de Levensbronnen® doen. Het gevolg is dat jijzelf en de persoon die je eventueel coacht, het gevoel van thuiskomen bij zichtzelf ervaart.

De Levensbronnen® methode is geen ’truc’. Je leert met je hart en je hoofd én je verbindt de wijsheid van beiden met je gevoel. Het is als trainen voor een sport. Door te doen word je beter. Je ervaart de impact van wat je leert in het dagelijks leven.

Mensen die gecoacht worden, vinden het leuk om de Levensbronnen® in zichzelf te leren kennen en hun ware potentie te ontdekken. Ook na het coachingstraject kunnen zij hun 7 Levensbronnen® in balans brengen/houden en toepassen door te blijven trainen. Alle instrumenten hebben ze zelf in handen. Er is zelfstandigheid gecreëerd in plaats van afhankelijkheid.

In de opleiding ervaar je eerst zelf hoe de Levensbronnen® methode voor jou werkt. Als je dit bewust en onbewust doorvoeld hebt, leer je hoe je deze methode als coach en/of manager bij anderen inzet.

Het licentietraject is de training in het veld. Je past de Levensbronnen® methode bij anderen toe en je wordt daarbij gecoacht door Susanne Danielson. Ook hier leer je door zelf te ervaren. Gevolg: jij bent als de topsporter die coacht, je weet wat het is om in het veld te staan.

Opzet opleiding

Tijdens de 8 opleidingsdagen gaan we de Levensbronnen® in de ochtend leren kennen en ontdekken via het hart, het onbewuste, het voelen en het niet tastbare en in de middag leren kennen en ontdekken via het hoofd, het bewuste, je weten en het tastbare. Er is voldoende ruimte om het geleerde in eerste instantie voor jezelf te begrijpen en in je eigen leven toe te passen. Op deze manier veranker je de wijsheid van de 7 Levensbronnen® in jezelf.

Licentietraject

Na het volgen van de Levensbronnen® opleiding kun je, wanneer jij dat wenst, deelnemen aan het licentietraject. Dit bestaat uit één opleidingsdag met coachingsvaardigheden voor de Levensbronnen® coach en praktijkbegeleiding bij 2 coachingstrajecten van ieder acht sessies en 5 ‘essentiële Levensbron’ sessies aan verschillende mensen. Je wordt door Susanne tijdens het licentietraject begeleid met feedback. Na dit praktijk deel heb je voldoende ervaring om zelf aan de slag te gaan als gelicenseerd Levensbronnen® Coach en krijg je een vermelding op de website van de Levensbronnen®.

Kosten

De kosten van de Levensbronnen® opleiding zijn btw vrij. 8 Opleidingsdagen in het midden van het land en lesmateriaal.

Opleiding:                              € 2.447,00 (BTW vrij)
Licentietraject:                      €   547,00 (BTW vrij)

Licentietraject bestaat uit 1 hele opleidingsdag in Houten en daarnaast intensieve persoonlijke begeleiding tijdens het opdoen van coach-ervaring met de Levensbronnen®.

Meld je NU aan!

Wil je meer informatie over of je opgeven voor de Levensbronnen® opleiding, stuur dan een email naar info@delevensbronnen.nl.
Je kunt ook bellen naar Susanne Danielson 06-222 151 30.

Aanmelden