Gelicenseerde coaches

Wil jij meer weten over de Levensbronnen® en jouw ware essentie en volledige potentieel in het leven, neem dan contact op met één van de onderstaande gelicenseerde Levensbronnen® coaches. Alle gecertificeerde en gelicenseerde Levensbronnen® coaches zijn ervaren coaches/therapeuten en hebben de opleiding tot Levensbronnen® coach en het bijbehorende licentietraject succesvol afgerond.

Vragen of meer info?

Wil je meer informatie over de Levensbronnen en wat ze voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op met Susanne Danielson.
Tel: +31622215130
Mail: info@delevensbronnen.nl

Gelderland

Vind hier alle coaches uit de provincie Gelderland.

San Nijensteen - Arnhen

Mijn naam is San Nijensteen. Tot een aantal jaren geleden leidde ik een heel standaard goed leven, fijne jeugd, gestudeerd, een mooi huis, gelukkig getrouwd, 3 prachtige kinderen en een prima niet te stressvolle baan. Kortom, niets te wensen over. En dan toch opeens zoveel onvrede, irritatie en onrust die resulteerde in een enorme innerlijke crisis. Hoe was dit nou mogelijk? Door mijzelf eens goed onder de loep te nemen kwam ik erachter dat ik eigenlijk niet wist wie ik écht was. Ik leefde mijn leven deels vanuit (zelf) opgelegde verwachtingen, overtuigingen en conditioneringen en niet werkelijk vanuit mijn kern, vanuit mijn échte zelf. Mede door de Levensbronnen kreeg ik inzicht in mijn krachtbronnen, maar ook in mijn gedrag dat mij belemmert voluit vanuit deze bronnen te leven. Door hier bewust van te zijn heb ik nu elke keer weer de keuze te kiezen voor de positieve krachten die ik (en iedereen!) in zich heeft en dit geeft een enorm gevoel van vrijheid en vreugde.

Door deze bewustwording geniet ik weer volop van het leven en weet ik dat het mijn passie is ook anderen te begeleiden op dit pad. Ik neem je dan ook graag mee op reis langs jouw Levensbronnen, zodat je weer kunt voelen wie je werkelijk bent!

San Nijensteen – Hoornestraat 46  –  6824 AL Arnhem  –  06-23222514  –  san@nijensteen.nl

Hester van der Zee - Nijmegen

Mijn naam is Hester van der Zee, sinds 2007 ben ik als reader, healer en medium werkzaam in mijn eigen praktijk; De Zee in Nijmegen. Ik ben jaren werkzaam geweest als Intensive Care verpleegkundige in het UMC St. Radboud in Nijmegen alwaar ik vanuit mijn reguliere achtergrond probeerde een brug te slaan naar de complementaire zorg.

Binnen mijn praktijk werk ik zowel met volwassenen als met (hoog)gevoelige kinderen die op zoek zijn naar houvast in het leven, om hun te leren meer op hun eigen ZIJN te vertrouwen, waardoor ze vanuit stabiliteit en evenwicht vervolgens weer hun eigen koers kunnen bepalen na te zijn vastgelopen. Hierdoor kunnen ze de weersomstandigheden op de zee van het leven beter trotseren. Ik zie het als mijn levenstaak als baken te fungeren, om mensen bewust te maken van hun eigen mogelijkheden en keuzevrijheid waardoor ze zich weer kapitein voelen op hun eigen schip en aan het roer kunnen staan van hun eigen leven.

Naast tal van opleidingen die ik heb gevolgd op het gebied van Healing, Aurareading en Mediumschap is deze licentie van toegevoegde waarde gebleken om iemand mee te kunnen nemen op reis door de Levensbronnen op zoek naar de ware bestemming.

Praktijk De Zee  –  Graafseweg 274  –  6532 ZV  Nijmegen  –  06 4661 4447  –  www.de-zee.nl

Limburg

Vind hier alle coaches uit de provincie Limburg.

Irene Snackers - Kerkrade

Al zo lang ik me kan herinneren vind ik het fijn om iets voor mensen te betekenen. Vanaf jongvolwassen leeftijd had ik al een groot invoelingsvermogen en compassie voor mensen.
Dit heeft zich geuit in vele vormen van zorgzaamheid en dienstbaarheid. Mijn jeugd bracht ik grotendeels door tussen de paarden als groom van een ambitieuze amazone. Daarna zette ik deze eigenschappen lange tijd met plezier in bij mijn banen in het bedrijfsleven als secretaresse en projectcoördinator. Echter steeds vaker voelde ik dat er iets ontbrak. Ik miste échte verbinding, die in de commerciële wereld van sneller, beter en goedkoper verre van een vanzelfsprekendheid is.

Zo kwam het dat ik de ruimte creëerde om te ontdekken wat ik écht wilde. Ik zette de stap om te gaan leven vanuit mij-zelf en te gaan doen wat me gelukkig en dankbaar maakt; andere mensen helpen! Inmiddels heb ik mijn eigen praktijk voor het verbinden en begeleiden van samengestelde gezinnen. Ook begeleid ik mensen bij het ont-wikkelen van hun bewustzijn. Ik help ze ontdekken wie ze zijn en te ervaren wat de oneindige mogelijkheden zijn die ze in zich hebben om hun eigen, prachtige leven op aarde vorm te geven.

De Levensbronnenopleiding heeft me rijker gemaakt. Ik heb de liefdevolle, universele wijsheid van het leven op een toegankelijke manier gevoeld en begrepen. Het heeft me de handvatten gegeven om wat ik voel te verbinden met wat ik weet. Alles wat wij mensen nodig hebben zit in onszelf en vraagt erom geleefd te worden. De Levensbronnen zijn een prachtige en krachtige wijsheid die ons helpen om alles wat ons mens maakt te voelen, te zien en te herkennen. Om daarna vol liefde en zelfvertrouwen ons eigen levenspad te bewandelen vanuit wie we werkelijk zijn.

Is er iets in jou dat je ervan weerhoudt om voluit te leven? En wil je onderzoeken wat dit is? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik luister naar je en kijk met je mee wat je nodig hebt om het leven te creëren waar je naar verlangt. Ik loop liefdevol mee op jouw pad zodat jij je eigen weg vindt.

Warme groet, Irene

Irene Snackers  –  Kerkrade (Zuid-Limburg)  –  06-839 985 23  – www.irenesnackers.nl

Victoire Thewessen - Sittard

Verbindende kracht in Verandering

 Ik ben Victoire Thewessen. Sinds 2015 coach, adviseur en trainer voor o.a. mensen in de rol van medewerker en manager in zorg. Mijn bedrijfsmissie “Verbindende kracht in Verandering”, ontstond vanuit een diep gevoel waarbij ik toen nog niet precies wist op welke wijze ik hieraan invulling zou geven. Hier ging ik naar opzoek en heb ik onder andere gevonden in De Levensbronnen. 

De Levensbronnen bieden mij dagelijks inzichten en maken me bewust van mijn doen en laten; in en uit balans. Het raakt een dieper bewust-zijn om mijn leven ten volle te begrijpen en te leven. Keuzes maken die aansluiten bij mijn potentieel; weten wat me tegenhoudt en weten wat me drijft; leven zonder belemmering van mijn schaduwkanten, zijn daarin dagelijkse mooie en soms ook moeilijke uitdagingen.

Dit is wat ik iedereen gun! En daarom ben ik één van de gelicencieerde Levensbronnen coaches, die dit ten volle uitdraagt.

 VICTOIRE, biedt de individuele Levensbronnen-coaching aan voor iedereen die alles uit zijn/haar leven wilt halen en opnieuw in zijn/haar kracht wil komen!  Ook in het aanbod van team-coaching en managementondersteuning, zijn de Levensbronnen vertegenwoordigd. Tevens geven de Levensbronnen een mooie vertaalslag van de opgedane inzichten na de massagebehandelingen, dit helpt iemand op een andere manier naar zijn/haar klachten/ziekte te kijken. 

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op, ik neem je graag mee op Levensbronnen-reis. 

 Hartelijke groet, Victoire Thewessen – 06-19427014 – Watersley 34, 6132 KA  Sittard – info@victoire-zorgcoaching.nl 

 

Noord-Holland

Vind hier alle coaches uit de provincie Noord-Holland.

Pitta Lanzing - Aerdenhout

Ik ben Pitta Lanzing (Amsterdam, 1970) en ik heb het gevoel dat ik nu echt ben waar ik altijd wilde zijn.  De route ging via een studie Spaans aan de UvA, naar Intercedente, naar directie secretaresse bij McKinsey en later nog anderhalf jaar dir. secr. bij Aberkyn.  Ook ben ik ondertussen technisch hardlooptrainer en Vitaliteitscoach, en heb ik onder andere training gegeven bij Mom in Balance.  Ik heb gewerkt met fantastische mensen, vond vooral mijn 7 jaar bij McKinsey heel erg leuk, en ben eigenlijk altijd al bezig met andere mensen helpen, of het nou op kantoor is, of om weer fit te worden.  Maar nu is het me duidelijk.  Dat is allemaal zorgen voor de randvoorwaarden, terwijl je naar binnen moet en moet zorgen voor de kern!  Sinds de Levensbronnen heb ik het idee dat ik LEEF!

Bij de Levensbronnen heb ik een deel van mezelf gevonden/hervonden/geopend wat ik nodig heb om écht te kunnen genieten.  Ik begrijp mezelf beter, ik kan beter voelen wat ik nodig heb en kan daardoor bewuster keuzes maken.  Ik merk dat als ik coach ik alle besef van tijd verlies en puur geniet van het samen op pad gaan naar wat jij zoekt, wat het is dat je moe of gestrest maakt, of waarom het niet gaat zoals je zou willen.  En dan blijkt dat als je doet waar je hart ligt, het ook vanzelf gaat en dat je er goed in bent.  Een geweldige ontdekking!  Voor mijn gezin en omgeving ben ik een veel gelukkiger en blijer mens, ik zie de schoonheid van de wereld om me heen en heb echt het gevoel dat IK de regie heb over mijn leven.  Ik kan dus ook kiezen om daar een heel gelukkig leven van te maken.  En dát gun ik iedereen.  Laten we samen jouw pad gaan verkennen.

Pitta Lanzing  –  Rijnegomlaan 8  –  2111 XN  Aerdenhout  –  06 54906188

Pien van Lambaart - Heemstede

Na mijn opleiding aan de Hotelschool Den Haag heb ik enkele jaren in de hotellerie gewerkt. Om vervolgens de overstap te maken naar Human Resources binnen bedrijven, gespecialiseerd in Recruitment. Het was leuk om op zoveel verschillende niveaus te werven en te werken en door deze ervaringen ben steeds meer gaan houden van mensen in het algemeen. Met al hun verschillen en overeenkomsten, hun eigenaardigheden en vooral hun prachtige kern.

De keuze om me een tijdlang te richten op de (belangrijke en vaak onderschatte functie) van moeder en echtgenote, gaf me de tijd en mogelijkheid om me op een andere manier te verdiepen in het werken met mensen, middels psychologische en spirituele opleidingen en cursussen.

Sinds 2014 ben ik mijn eigen coachings praktijk gestart waarin deze kennis samenkomt. Ik werk veel en graag met de methode De Levensbronnen®. De Levensbronnen zijn voor mij een prachtige manier om een diep inzicht in jezelf en je gedrag te krijgen. Een bewustzijn op wie je werkelijk bent en waarom je hier bent. Om zodoende je leven te leven, stralend vanuit je diepste kern. Graag begeleid ik je in jouw proces!

Pien van Lambaart  –  Heemstede  –  06 51697101 – pien@hartscoach.nl –  www.hartscoach.nl

Loes Noom - Loenen a/d Vecht

De Levensbronnen is een mooi bewustwordingstraject. Het heeft mij nog meer bewust gemaakt van wie ik ben, wat ik doe en vooral ook van het feit dat ik in elke situatie een keuze heb om dàt gedrag te kiezen wat mij en de ander dient.

Het leven zal je altijd uitdagingen geven en juist de manier waarop je met deze uitdagingen omgaat is bepalend voor het geluk dat je ervaart. Op het moment dat jezelf goed kent, kan je beter omgaan met de uitdagingen die het leven je te bieden heeft en zal je meer geluk en rust ervaren. Je wordt dan de leider van je eigen leven omdat je niet meer ‘geleefd’ wordt.

 ‘You can’t stop the waves but you can learn how to surf’

Mijn naam is Loes Noom en ik zet de Levensbronnen ook in mijn werk als Executive Mentor in het bedrijfsleven in. Wat in je privéleven geldt, geldt immers vaak ook in je werk. En of je nu een leidinggevende positie hebt, onderdeel bent van een team of moeite hebt om samen te werken met die ene collega, ook jij kan door bewust te worden van jouw potentieel beter met alle situaties omgaan.

De Levensbronnen biedt je een bewustwordingsprogramma om jezelf goed te leren kennen, jezelf te accepteren en van jezelf te houden met al je mooie en al je minder mooie kanten. Je zult hierdoor tot inzichten komen over jouw gedrag en handvatten krijgen om patronen te doorbreken, zodat je toegang krijgt tot wie jij werkelijk bent. Als jij uitstraalt dat jij jezelf geaccepteerd hebt in al je sterke en minder sterke kanten, dan nodig je een ander uit om dat ook te doen.

Mensen gaan dan leven en werken vanuit wie zij werkelijk zijn en zo kan een echte synergie ontstaan en vanuit hier kunnen de beste resultaten behaald worden. Omdat ik zo in synergie geloof bied ik de Levensbonnen ook het liefst aan in een groep. Juist door met elkaar te delen inspireer je elkaar en kom je tot diepere inzichten.

Mocht dit je aanspreken dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen via   of 0610955167.

Loes Noom  –  Loenen a/d Vecht  –  06 109 55 167  – loes@loesnoom.nl 

Noord-Brabant

Vind hier alle coaches uit de provincie Noord-Brabant.

Marco Bout - Den Bosch

Écht contact maken met elkaar
Verder dan alleen het uitwisselen van informatie
Écht contact, op de laag van het gevoel

Voorbij angst, boosheid, schaamte, schuldgevoel, controle of afwijzing. Terug naar de oorsprong, naar de Bron, wat je heeft gevormd en daar bewust van zijn. Voor écht contact is kwetsbaarheid nodig om grenzen te kunnen verleggen wat leidt tot de verandering die je wenst.

Ik geloof in het maken van echt contact met elkaar. Niet voorzichtig, soms zelfs confronterend, maar altijd uiterst zorgvuldig en startend vanuit wie je bent. Contact is de start van een veranderingsproces.

Mijn naam is Marco Bout en ik ben gecertificeerd coach en trainer. Ik heb de afgelopen jaren binnen het volledige spectum van een organistie mogen samenwerken met medewerkers, managers en het hoger management. Samenwerken aan persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en persoonlijke effectiviteit waren daarbij leidend.

De Levensbronnen® hebben mij geholpen om nog meer inzicht te krijgen in mijn verlangen en ook naar mijn gedrag. “Bewust zijn” van dat wat ik mag Zijn en hoe daar te komen.

Ben jij nu zoekend of jezelf afvragend ‘waarom maak ik geen keuzes, wat ben ik aan het doen, waar wil ik heen’. Graag neem ik je mee op een innerlijke ontdekkingsreis in het bewust worden van jou essentiële Levensbron, zodat jouw inzichten je helpen jouw leven te leiden vanuit Jouw Hart.

Tot gauw!

Marco Bout  –  Koninginnelaan 10 –  5211 WG  Den Bosch  –  06-203 517 60  – website under construction

Monique Buunk - Rosmalen

Mijn naam is Monique Buunk. Ik ben geboren in 1970 in de Achterhoek. Vanuit die nuchtere omgeving reis ik al mijn hele leven mijn hart achterna. Ik doe de dingen vanuit mijn gevoel en intuïtie en dan het liefst met liefde en passie. Daarom werd ik ook zo gelukkig toen De Levensbronnen op mijn pad kwamen. Na jarenlang communicatieadviseur te zijn geweest, was ik toe aan een verdieping. Ik verlangde er naar om thuis te komen bij mezelf. Dat, en een enorme berg levenservaring, heeft in mijn leven ertoe geleid dat ik het roer om heb gegooid en ik mijn eigen coachingspraktijk ben begonnen. Naast de licentie voor De Levensbronnen, heb ik ook een licentie voor Food and Spirit, een methode die net als De Levensbronnen de wetenschap van Jung combineert met de oosterse levenswijsheden. Tevens ben ik nu bezig met de opleiding Chakradance en hoop ik met de combinatie van deze drie mensen te mogen laten ervaren hoe geweldig het is als je thuis komt bij jezelf.

Monique Buunk  –  Maliskampsestraat 66  –  5248 AE  Rosmalen  –  06-1292 3457  –  www.moniquebuunk.nl

Overijssel

Vind hier alle coaches uit de provincie Overijssel.

Anouk Boomkamp-Molendijk

Het gedrag van mensen en kinderen heeft mij altijd al geïnteresseerd, als kind, als topsporter en tijdens mijn werkzaamheden binnen het onderwijs. Na verschillende rollen binnen het onderwijs te hebben bekleed, ben ik gestart met mijn eigen bedrijf: Bewustwijszijn.

Ik heb mij verdiept in verschillende methodieken en veel innerlijk werk gedaan. Telkens ontbrak er nog een, voor mij, essentieel stuk. Namelijk de verbinding tussen lichaam, geest én ziel. Toen ik in aanraking kwam met de chakrapsychologie werd ik gegrepen en heeft het mij niet meer losgelaten. Het is namelijk zo’n mooi middel die je volledig op maat en via verschillende manieren kan doorvoelen en inzetten. Ik mistte binnen de chakrapsychologie nog wel de praktische vertaalslag die ik o.a. met behulp van de Levensbronnen® heb kunnen vinden.

Een reis door de Levensbronnen® heeft mij op vele niveaus doen helen, doen beseffen wat ik te doen heb en laten inzien dat het leven altijd uitdagingen blijft bieden. Door je eigen systeem te begrijpen, wordt je eigen blauwdruk zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker met de uitdagingen die het leven biedt om kan gaan.

Ik verbaas me telkens weer over de impact van het werken met de Levensbronnen®. Het is een reis die leidt naar diepe inzichten over jezelf en je gedrag. Het zorgt ervoor dat je jouw unieke kwaliteit, jouw superkracht, vanuit liefde en vertrouwen en met passie kunt gaan leven. Iets dat ik ieder mens van harte gun. Gun jij dit jezelf ook? Voel je welkom bij mij om deze reis samen te maken.

Anouk Boomkamp-Molendijk | Borne | 06-25245810 | Anouk@bewustwijszijn.nl | www.bewustwijszijn.nl

Utrecht

Vind hier alle coaches uit Utrecht

Nadine Schartz - Harmelen

Ik gun iedereen de Levensbronnen®! Vooral jong volwassenen. Want wat een prachtige ‘tool’ is dit om op JOUW manier te groeien en je te ontwikkelen.

Mijn naam is Nadine Schartz en ik werk al ruim 10 jaar in mijn eigen praktijk InnerHeart als SoulCoach voor bewuste vrouwen. Vrouwen die meer vanuit hun hart en ziel willen leven. Daarvoor heb ik jaren met jongeren gewerkt in het hbo-onderwijs. Beide ervaringen en passies komen nu samen in het werken met de Levensbronnen®.

Vooral het werken met jong volwassenen geeft mijn ziel zoveel vreugde. Want hoe waanzinnig gaaf is het als je al in je jong volwassen jaren (16-29) zoveel meer bewustzijn hebt over wie je in essentie bent en welke sleutels je allemaal in jezelf tevoorschijn kunt halen. Ik weet nog dat ik ooit zei: had ik maar in die jaren iemand gehad die mij geholpen had MIJN pad te vinden. Nou, dat mag ik nu doen voor al die jongeren die zoekend zijn.

Ik heb het talent dat je je volledig gezien en gehoord voelt in mijn coaching. Alles van jou mag er zijn, zonder oordeel. Hierdoor kun je ontspannen ín jezelf.

Dus ben je, als volwassene of als jongere, klaar met iemand anders zijn dan jezelf, bel of mail me dan. Om te ontdekken of we een match zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ik ontmoet je graag!

Nadine Schartz – Stadhoudershof 44 – Harmelen – 0627397812 –

Andrea van der Ploeg - Hoogland (Amersfoort)

Mijn naam is Andrea van der Ploeg, verpleegkundige (1981) en coach. Jaren lang heb ik altijd alles gedaan omdat ik dacht dat het zo hoorde , het zo geleerd had of dacht dat het van mij verwacht werd…… Tja en toen kwam er een moment dat ik mij realiseerde dat dat helemaal niet zo was ! Natuurlijk gepaard gaande met de nodige tegenslagen in mijn leven (lees levenslessen) Maar wie ben ik dan ? En wat wil ik dan ? Bij mijn beste vriendin durfde ik het aan om met mezelf aan de slag te gaan . Middels haar mediamieke gaven en de counseling en healing leerde ik over het universum en de ongeziene wereld. Het voelde als thuis komen ! Zonder oordeel , soms hard omdat ze mij een spiegel voor hield en altijd liefdevol hielp ze mij . Stapje voor stapje kwam ik dichter bij mezelf . Ik ging cursussen volgen mediamieke en intuïtieve ontwikkeling bij Hester van der Zee en zij maakte mij attent op de Levensbronnen.

De Levensbronnen hebben mij nog meer inzicht in mijzelf gegeven en ik heb geleerd om mijn eigen gedrag te doorzien. Door hart en hoofd met elkaar te verbinden. Ook kreeg ik  de tools in handen om weer in balans te komen als deze (even) zoek is. Het is een bijzonder proces van bewustwording waarin ik heb ontdekt wat mijn kracht en passie is : Ik hou er van om andere mensen in hun kracht te zetten!

Als ervaren verpleegkundige weet ik als geen ander hoe het is om in de zorg te werken en hoe mensen die in de zorg werken over het algemeen denken en altijd klaar staan voor die ander . Als je goed voor jezelf zorgt , kun je goed voor een ander zorgen . Daar kunnen we in de zorg nog wel wat van leren . Ik zie het als mijn taak om mensen die in de zorg werken zich bewust te laten worden van hun gedrag en te begeleiden om (weer) met plezier hun werk te gaan doen! Je werk met liefde en passie doen!

Wil jij meer uit jezelf halen en weten wat jouw krachten en zwaktes zijn dan begeleid ik je graag in dat proces. Ook voor groepen en teams! Iedereen die zichzelf wil verbeteren, een andere baan wil , tegen zichzelf aanloopt om wat voor reden dan ook kan bij mij terecht voor begeleiding .

Mijn clienten vinden mij : authentiek, relaxed, eerlijk, enthousiast, vol vertrouwen en liefdevol.
Mijn motto: Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.
Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Andrea van der Ploeg  –  Hoogland (Amersfoort)  –  06 440 440 70  

Astrid Farla - Houten

Mijn naam is Astrid Farla. Ik ben geboren in 1965 in Breda. Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat de mens bezighoudt, waarom wij hier op aarde zijn en wat wij hier te doen hebben. Sinds het afronden van mijn opleiding voor juridisch secretaresse, ben ik altijd werkzaam geweest in dit vak. De eerste jaren was dat op juridisch gebied, daarna een aantal jaren vooral in commerciële, internationaal gerichte organisaties. Later ben ik mij gaan concentreren op de zorgsector. Ik wil dichter bij de mensen zijn.

Zorgdragen voor elkaar vind ik erg belangrijk in het leven. Toen ik de uitnodiging kreeg om de opleiding tot Levensbronnencoach te doen, mocht ik mijn ware essentie ontdekken. Ik ben thuisgekomen bij mezelf en dat gun ik anderen ook. Leven met hart en ziel. Levenservaring, levenswijsheid en kennis van de Levensbronnen maken het mogelijk om samen op zoek te gaan naar jouw essentiële Levensbron. Ontdek hoe mooi en inspirerend het leven is als je je bewust bent van je ware zelf!

“Diligo ergo sum” “Ik heb lief, dus ik besta.”     Vrij naar Descartes

Astrid P.G. Farla  –  De Weide 34  –  3993 DW Houten  –  06 2848 7930 

astrid.p.g.farla@gmail.com

Sylvia Groen - Houten

Merk je dat je in het leven steeds op dezelfde kruising belandt of heb je moeite jouw pad te volgen? Mis je vertrouwen in jezelf, een situatie of het leven?
Laten we samen in gesprek gaan en uitzoeken hoe je dit kan doorbreken.

Mijn naam is Sylvia Groen en ik begeleid je graag naar meer inzicht in jezelf, je gevoel en je gedrag. Op mijn 16e ben ik voorzichtig begonnen met Reiki om te leren omgaan met alles dat ik voelde wat m’n ogen niet konden zien.
Uiteindelijk was dat niet geheel mijn pad, maar daar heb ik wel mooie methodes geleerd als Reiki Master.
In 2009 ben ik mijn eigen massagepraktijk gestart en was daar vooral bezig met de mens achter de klacht. De klachten en kwalen waar mensen mee kwamen, waren nooit 100% fysiek. Met veel liefde en aandacht lukte het altijd om mensen een stapje verder te brengen.

En zo ben ik rustig de wereld van coaching in gerold. Dankzij de Levensbronnen heb ik zoveel geleerd over mezelf, de mensen en wereld om me heen, dat ik dat iedereen gun!
Samen creëren we een veilige en vertrouwde omgeving waarin we jouw gedrag, gevoel en emoties gaan verkennen, herkennen en erkennen.

Als coach kan ik jou volledig zien en horen zoals je bent. Alles mag er zijn, want alles hoort bij jou. We gaan samen op zoek naar jouw volledige potentie.
Want dan kan je het leven met hart en ziel leven!

Met hart & Syl | Houten | sylvia@sylviagroen.nl | 0652305000 | www.methartensyl.nl

Pim Posdijk - IJsselstein

Mijn naam is Pim Posdijk. Ieder mens heeft zijn eigen unieke set van talenten. Bij alles wat je doet vanuit die talenten is er plezier en gaat het (bijna) moeiteloos. Het stroomt, er is Flow.

Wat is jouw passie, jouw diepste verlangen? Als je je verbindt met je essentie, je diepste zelf, dan ga je als vanzelf doen wat je het allerliefste doet. En, daar blijk je dan ook nog geweldig goed in ook! Ik help je graag de verbinding te maken met jouw essentie, je diepste zelf. Vanuit nieuwsgierigheid, los van oordelen en conventies kijk ik naar je en help je te ontdekken wat jouw Mens-zijn betekent. En leren we wat voor ongekende mogelijkheden dat biedt.

Ik help je op weg naar de waarheid in jezelf, omdat waarheid alleen daar te vinden is.

Pim Posdijk  –  Jan David Zocherstraat 60  –  IJsselstein  –  06 – 48 48 03 87  –  www.up2us.nl

Ineke Hermus - Montfoort

In mijn praktijk in Den Haag (Wateringse Veld) en Montfoort (regio Utrecht) behandel en coach ik mensen van alle leeftijden, die te maken hebben met onzekerheid, angsten, paniekaanvallen, stress, burn-out, lichamelijke klachten, zoals migraine en spanningshoofdpijn of met klachten, waarmee ze zijn vastgelopen in het reguliere medische circuit. Bij grote veranderingen in je leven, zoals een nieuwe baan, verhuizing of overlijden van een dierbare, kan ik je ondersteunen als persoonlijk coach en energetisch therapeut. Ook kinderen, tieners en jong volwassenen die overgevoelig of hooggevoelig zijn (ADHD, ADD of HSP) komen naar mijn praktijk.

In mijn werk ben ik nuchter, de praktische toepasbaarheid in jouw dagelijks leven staat voorop. Ik werk altijd op basis van gelijkwaardigheid, van hart tot hart, met compassie, aandacht, respect en zonder oordeel. Ik bied een combinatie van healingbehandelingen, persoonlijke coaching en workshops om cliënten verder te helpen hun zelfhelende vermogen te leren ontwikkelen en activeren. Je lichaam en geest worden in balans gebracht waardoor je klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Je ervaart meer rust, zit lekkerder in je vel en komt beter in je gevoel, waardoor je meer plezier in het leven ervaart.

Mijn interesse in het wel en wee van mensen heb ik al vanaf jonge leeftijd. Als verpleegkundige, praktijkdocent en welzijnsconsulent heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. Voor mijn certificering als energetisch therapeut heb ik een 4–jarige opleiding bij Mens & Intuïtie in Amersfoort , de cursus medische basiskennis en aanvullende opleidingen afgerond. Daarnaast ben ik een gelicenceerde Levensbronnen coach. Deze ervaringen en opleidingen combineer ik nu met mijn passie voor energetisch werk en persoonlijke coaching.

Healingpraktijk Ineke Hermus   –  Montfoort en Den Haag  –  06-25590955  –  www.healingpraktijk.info

Inge Eijsenga - Utrecht

Ik ben Inge Eijsenga, moeder van 4, filmmaker, spreker en coach. En niet te vergeten groot levensgenieter en dankbaar voor mijn bestaan.

Een passie voor mensen en een passie voor het verhaal. Want een verhaal, dat heeft iedereen. Als jouw levensverhaal ergens op een punt vastloopt, help ik jou als levenscoach om weer terug te gaan naar jouw essentie, naar wie je werkelijk bent.

De snelheid, de hoge lat en de hoge eisen van vandaag de dag maken dat we makkelijker afdrijven van wie we in essentie zijn. Keuzes die we maken zijn gebaseerd op de buitenwereld, en niet op onze binnenwereld.

Vermoeidheid, een ontevreden gevoel, relatieproblemen, burn-out, het gevoel van ‘is dit het nou’ kunnen dan een logisch gevolg zijn. Door naar binnen te kijken en naar je ware essentie terug te gaan vind je de weg terug naar jouw pad en ervaar je weer balans.

De Levensbronnen is een methode die ik heel graag toepas bij het hervinden van je essentie. Het is ongelooflijk concreet en praktisch toepasbaar, waardoor je weer verder kunt met het leven van jouw verhaal in plaats van het verhaal van de buitenwereld.

Na jaren werkzaam te zijn geweest als tv-journalist, filmmaker, rechterhand van Herman van Veen en eigenaar was van een communicatiebureau, combineer ik nu mijn passie voor verhalen én voor mensen.  In mijn praktijk geef ik workshops, coachingsessies en trainingen voor zowel particulieren en organisaties. Daarnaast leg ik inspirerende verhalen op film vast.

We zijn allemaal onderweg en op reis. Hoe heerlijk is het als we ons eigen verhaal durven te leven en in het licht gaan staan? Ik luister naar jouw verhaal en help je graag op weg.

Inge Eijsenga – 06-50268974 – Utrecht – www.beingspired.com 

Zuid-Holland

Vind hier alle coaches uit de provincie Zuid-Holland.

Annemieke Hillen - Den Haag

De Levensbronnen is een prachtige tool op weg naar   bewust Zijn. Ze hebben mij meer inzicht in mezelf   gegeven en mijn hoofd, lijf en hart met elkaar   verbonden.  Ik durf te vertrouwen op mijn intuïtie. En   dat gun ik iedereen! Met hart voor jou gaan we samen op  pad, ik zal je uitdagen de vragen die bij je leven te   onderzoeken zodat ook jij vanuit je hart, je essentie kunt   leven.

Binnen het LevensCollege rond ik binnenkort de opleiding tot Levenscounselor af. Dit als aanvulling op mijn praktijk

Hart voor Rouw voor kinderen, jongeren en volwassenen, waarin ik de spanning probeer weg te nemen die er rond verlies, overlijden en rouw kan ontstaan. Ik bied een veilige omgeving waarin we samen kijken wat nodig is om het leven opnieuw vorm te geven, om te kunnen aanvaarden dat je leven veranderd is.

Ik volgde de opleiding Omgaan met verlies Kinderen & Jongeren bij het Land van Rouw van Riet Fiddelaers & Jaspers en Sabine Noten. Vervolgens heb ik de opleiding Stervensbegeleiding bij het Nederlands Instituut voor Stervensbegeleiding gedaan.

Mijn interesse hiervoor was ontstaan na jaren secretarieel werk gedaan te hebben en fulltime moeder te zijn geworden. In die periode volgde ik verschillende cursussen, waaronder Reiki I, II en III, en ervaarde ik dat ik het mooi vind om met mensen te werken die een verlies hebben meegemaakt.

Mijn motto: Everything will be alright in the end, if it’s not alright, it’s not the end ♥.

Annemieke Hillen  –  Jacob Gillesstraat 3  –  Den Haag  –  06 5143 8867  –  info@hartvoorrouw.nl  –  www.hartvoorrouw.nl

Ineke Hermus - Den Haag

In mijn praktijk in Den Haag (Wateringse Veld) en Montfoort (regio Utrecht) behandel en coach ik mensen van alle leeftijden, die te maken hebben met onzekerheid, angsten, paniekaanvallen, stress, burn-out, lichamelijke klachten, zoals migraine en spanningshoofdpijn of met klachten, waarmee ze zijn vastgelopen in het reguliere medische circuit. Bij grote veranderingen in je leven, zoals een nieuwe baan, verhuizing of overlijden van een dierbare, kan ik je ondersteunen als persoonlijk coach en energetisch therapeut. Ook kinderen, tieners en jong volwassenen die overgevoelig of hooggevoelig zijn (ADHD, ADD of HSP) komen naar mijn praktijk.

In mijn werk ben ik nuchter, de praktische toepasbaarheid in jouw dagelijks leven staat voorop. Ik werk altijd op basis van gelijkwaardigheid, van hart tot hart, met compassie, aandacht, respect en zonder oordeel. Ik bied een combinatie van healingbehandelingen, persoonlijke coaching en workshops om cliënten verder te helpen hun zelfhelende vermogen te leren ontwikkelen en activeren. Je lichaam en geest worden in balans gebracht waardoor je klachten afnemen of zelfs helemaal verdwijnen. Je ervaart meer rust, zit lekkerder in je vel en komt beter in je gevoel, waardoor je meer plezier in het leven ervaart.

Mijn interesse in het wel en wee van mensen heb ik al vanaf jonge leeftijd. Als verpleegkundige, praktijkdocent en welzijnsconsulent heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden van mensen. Voor mijn certificering als energetisch therapeut heb ik een 4–jarige opleiding bij Mens & Intuïtie in Amersfoort , de cursus medische basiskennis en aanvullende opleidingen afgerond. Daarnaast ben ik een gelicenceerde Levensbronnen coach. Deze ervaringen en opleidingen combineer ik nu met mijn passie voor energetisch werk en persoonlijke coaching.

Healingpraktijk Ineke Hermus   –  Montfoort en Den Haag  –  06-25590955  –  www.healingpraktijk.info

Ilona Sitskoorn-Kakiay - Den Haag

Een cadeau aan mezelf, dat is wat de Levensbronnen voor mij is. Volledige Me-time. Hoe vaak gebeurt dat? We zijn altijd bezig met gezin, werk, nog meer werk, nog meer gezin en veel vrienden. Allemaal belangrijk en heel leuk, maar wat is de basis? Dat ben je toch echt zelf. En daar moet je dus ook heel goed voor zorgen.

Mijn naam is Ilona Sitskoorn-Kakiay. Ik ben moeder van 2 tieners en grotendeels werkzaam als Marketing Communicatie adviseur. Dat doe ik al ruim 30 jaar. Afgelopen tijd heb ik mijn vakgebied uitgebreid naar coaching en inspiratie. Wat me blijft boeien is de interactie tussen mensen. Wanneer gaat een samenwerking bruisen? Wanneer gaan mensen ‘tegenover’ elkaar staan? Maar vooral, wat is mìjn aandeel hierin? Mijn rol kan elke keer een andere zijn, maar ik blijf dezelfde persoon.

En het mooie is dat dat ook precies de bedoeling is. De Levensbronnen hebben mij geleerd hoe ik gevormd ben, waarom ik reageer zoals ik reageer en wat er gebeurt als ik uit balans ben. Wie ben ik dàn en met wat voor effect? Goed om hiervan bewust te zijn en tools voor een harmonieuze bijsturing te hebben. Harmonieus voor mezelf en mijn omgeving. Kennis en wijsheden die ik overal kan inzetten en waarmee ik iedereen kan laten stralen.

Jezelf zijn, altijd en overal. Ik ben enorm blij met dit cadeau. En hoop hier veel anderen mee te inspireren. Gun jezelf die reis, die volledig Me-time.

Want zeg nou eerlijk, een mooiere wereld begint toch bij jezelf?

Ilona Sitskoorn-Kakiay – Den Haag – Ilona@isk-mc.nl – 06-55834752

Marjon Landheer - Den Haag

Ik ben Marjon Landheer – 1950 geboren in Beekbergen midden in het bos. Dat blijft voor mij een heerlijke rustgevende omgeving waar ik mij prettig voel. In 1992 startte ik mijn eigen bureau en werk een half jaar per jaar op mijn woonboot aan de Kaag. Water en Aarde dus. Sinds 2015 ook verbonden aan het LevensCollege als docent.

In Frankrijk volgde ik de Hogere Hotelschool die verbonden was met de Ecole Technique de Tourisme in Nice. Na afronding in Utrecht 3 jaar Nederlandse taal gestudeerd. Na 4 jaar op de persafdeling van de Canadese Ambassade te hebben gewerkt vertrok ik naar Hamburg, waar ik voor PolyMedia interactieve trainingprogramma’s heb ontwikkeld voor Phillips Europa. Daar kreeg ik de kans een opleiding te volgen als trainer/Coach en werd ik opgeleid in de TransActionele Analyse. Vele opleidingen volgden. Master NLP, licentie als Flowcoach verbonden aan de flowacademy, Inner voice Dialogue en Familieopstellingen.

Ik heb vele High Potentials kunnen begeleiden bij hun carrièrekeuzes en persoonlijke groei. Met altijd de vraag: “ waar krijg jij lichtjes van in je ogen”? Veel mensen zitten vast op een plek waar ze niet horen. Weten wie je bent en waar je voor wilt staan, daar gaat het allereerst om. Zelfkennis dus.

Geweldig om nu te mogen werken met de Levensbronnen waar ik heel enthousiast over ben, omdat het weer een nieuwe invalshoek biedt die mij aanspreekt en praktisch is met de diepgang die er toe doet. Bovendien bieden de Levensbronnen de mogelijkheid er op creatieve speelse wijze mee om te gaan. Klanten vinden mijn coachaanpak ondersteunend, open, verrassend en intuïtief.

In het bedrijfsleven zie ik ook voor de Levensbronnen voldoende mogelijkheden voor organisaties die toe zijn aan verbinding tussen de medewerkers het management en de klant. Mijn motto: Om jezelf te kunnen zijn heeft moed nodig.

Marjon Landheer  –  Waalsdorperweg 243  –  2597 HW  Den Haag  –  06 50 68 58 51  –  www.marjonlandheer.nl

Peter den Hartog - Den Haag

De mens die zich omringt met feiten, niet toestaat dat hij verrast wordt, geen flits van intuïtie kent, geen veronderstellingen maakt en geen risico’s neemt, leeft in een afgesloten cel” volgens Albert Einstein.

Tijdens mijn studie Wiskunde in Delft ben ik – Peter den Hartog – mede door de beschouwingen van Einstein op de maatschappij en het mens zijn, gaan ontdekken dat er meer is in het leven dan alleen wat er te bewijzen valt. Mede door die ontdekking ben ik geïnteresseerd geraakt in het wel en wee van mensen en hun persoonlijke ontwikkeling. Opleidingen op het gebied van Intuïtieve Ontwikkeling en Levensbronnen® Coaching en mijn levenservaringen hebben mij ertoe gebracht om ook als persoonlijke coach aan de slag te gaan.

Ik heb een praktische aanpak, waarbij het mijn passie is om mensen te coachen om vanuit hun intuïtie te (leren) leven. Hoe kun je, door jouw Levensbronnen te begrijpen en te doorleven, keuzes maken in je leven. Keuzes waarmee je niet alleen met je verstand van A naar B komt, maar juist overal door niet na te denken en je gevoel te gebruiken. Het is mooi om te zien hoe mensen die hun innerlijke TomTom ontdekken meer rust in hun hoofd ervaren en daardoor meer in hun kracht komen.

Mijn motto: Als je leeft vanuit je intuïtie, heb je minder ‘kopzorgen’ en heb je meer plezier in het leven.

Peter den Hartog –  Laan van Wateringse Veld 336  –  2548CJ Den Haag  –  06-55052660  –  info@levenswijsheid.info  –  www.levenswijsheid.info

José Romeijn - Leidschendam

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, de mensheid fascineert mij.

Hoe komt het dat wij zo verschillend zijn? Dat wij het leven ieder op onze eigen manier ervaren? Hoe komt het dat een beleving voor de één een avontuur is terwijl het voor een ander een valkuil is.

Waarom ervaren wij onze emoties zo verschillend? Waarom raakt de één in een burn out terwijl de ander fluitend door het leven gaat?  Waarom kan de één het positief zien en de ander alleen negatief? Dat soort levensvragen hielden mij bezig.

Toen kruiste mijn pad de Levensbronnen en werd mij alles duidelijk. Tijdens mijn licentie traject heb ik mogen ervaren dat ik al dat moois door mag geven, en heb ik gezien en gevoeld wat het met die ander doet.

Dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen en ik vind het een eer dat ik deze wijze lessen van de Levensbronnen door mag geven aan hen die ook op zoek zijn naar levenswijsheid. Zodat wij als mens elkaar beter gaan begrijpen en weten dat we door middel van communiceren kunnen liefhebben daar ook naar kunnen handelen en voelen dat we leven.

Dit alles doen we vanuit veiligheid, vrijheid, kracht en liefde in waarheid bewustzijn en verbinding.

Ook nieuwsgierig geworden naar de Levensbronnen? Neem vrijblijvend contact met mij op dan kijken we wat ik voor jou kan betekenen!

José Romeijn – Leidschendam (Zuid-Holland) – 0611640474 –  www.pranadhara.nl

Sietske Damstra – Lisse

De methode van de 7 Levensbronnen verbindt lichaam, mind en emoties met je ziel, de geest en de ongeziene wereld.

Elke chakra is een verbinding tussen jouw lichaam en de Liefde van de ongeziene wereld. Hoe werken ze voor jou? Hoe ervaar jij ze?

We kunnen samen op pad gaan om te verkennen waar je eventueel tegen aan loopt, waar je nieuwsgierig naar bent. Misschien wil je meer inzicht, of wil je weten hoe je wat meer verbonden kunt leven. Hoe fijn is het ook om te weten wat jouw essentiële Levensbron is. De bron die de drive in je leven is en tegelijk ook zorgt voor de meeste uitdagingen, die nodig zijn om te groeien.

Ik heb vele jaren ervaring als docent, pedagoog en coach/counselor, geef avonden intuïtieve ontwikkeling en streef ernaar om steeds te blijven leren. Ik werk altijd met zowel westerse methoden als spirituele leringen en filosofieën; met kinderen, volwassenen en groepen.

Sietske Damstra  –  Lisse  –  06 201 97 901  – sdamstra@casema.nl – via facebook Heel-je-Bewust

Theo Konijnendijk - Oud Beijerland

“De zin van je leven is om niet gefocust te zijn op jezelf en je eigenbelang. Help anderen op jouw manier”.

Mijn naam is Theo Konijnendijk, ik ben geboren in 1967 en woon in Oud-Beijerland. In het dagelijks leven ben ik coördinator innovatie, getrouwd en vader van vier kinderen, allen jongvolwassenen. Een jaar of wat geleden kwam in een mooie therapeutische sessie naar voren dat ik meer op zoek moest naar de zin van het leven en naar de betekenis van religie en spiritualiteit daarin. Aanleiding was een aantal steeds terugkerende lichamelijke klachten. Niet ernstig, wel eens lastig op zijn tijd.

Via verdiepende trajecten die mijn vrouw voor zichzelf en haar praktijk volgde bij Het Levenscollege maakte ik kennis met het opleidingstraject van De Levensbronnen.  De omschrijving maakte me nieuwsgierig. Aan de ene kant naar het vinden van een antwoord op mijn vragen, aan de andere kant zou ik mijn rol op de strategische afdeling van een openbaar vervoerbedrijf misschien beter kunnen invullen met de inzichten en vaardigheden uit deze opleiding.

Deze veronderstellingen kwamen allemaal uit en zelfs meer dan dat: het is heerlijk om je eigen leven en mensen om je heen beter te doorgronden aan de hand van inzichten uit de Levensbronnen; het helpt me om zelf lekkerder in mijn vel te zitten en anderen beter te kunnen supporten. Daarnaast gaat er een wereld voor mij open om als coach voor de Levensbronnen anderen kennis te laten maken met de methode en  de materie.

“How do we want it to be, where do we put our energy?
Every thought and feeling is a creator
So let our hearts lead the way, each moment of the day!”
= lyrics Come back to love by Fia Forsström=

Wie interesse heeft in een korte of uitgebreide kennismaking met de Levensbronnen kan mij mailen via theo@konijnendijk.info

Diana van Dijk - Puttershoek

Ik ben Diana, levenscounselor en kristallencoach. Maar ook ben ik een vrouw, vriendin, moeder en heb ik, net als jij, nog veel meer prachtige kwaliteiten. 

Vele jaren heb ik een masker gedragen, luisterde niet naar mijn hart en deed alles met mijn hoofd. Later besefte ik dat ik vooral deed wat ik dacht (!) dat anderen van mij verwachten. In 2012 kwam het keerpunt en ben ik gaan ontdekken wie ik in essentie ben. 

Jarenlang zag ik mijn kwaliteiten en ervaringen niet als waarde. Tien jaar medevennoot zijn in het familiebedrijf, daarna vele jaren in dienst van bedrijven waar ik contacten opbouwde met ondernemers, leveranciers, collega’s en mijn kennis overbracht. Ik deed het en zag de kracht er niet van, dat dat is wie ik ben. Anderen handvatten aanreiken, ondersteunen en stimuleren tot groei. De Levensbronnen® is daarbij een coaching die ik hierbij in zet, vaak in combinatie met de de helende energie van edelstenen en mineralen.

Wat een rijkdom, dat ik andere mensen mag leren om naar hun hart te luisteren. Maak er het mooiste van en laat mij je begeleiden als je er hulp bij nodig hebt. Ik help je graag op jouw pad door mijn ervaring en kennis met je te delen. Laat mij mijn steentje bijdragen in jouw proces.

Een groet van hart tot hart,

Diana van Dijk

Diana van Dijk  –  Puttershoek  –  06 22531954  –  www.dibamineralen.nl

Sandra van Velzen - Strijen

Ken je dat gevoel… dat gevoel dat er gewoon meer moet zijn tussen hemel en aarde? Je stopt het weer weg en je gaat weer door met je “gewone” leventje. Maar elke keer komt er weer iets op je pad wat ervoor zorgt dat je het voelt, voelt dat het bij jou hoort en op een dag is het gewoon tijd om hier iets mee te doen!

Ik heb “wat” met mensen. Of het nu de mensen waren die ik als klein meisje in mijn kamer zag, of het nu de kinderen waren die mij gepest hebben, of het nu mijn familie is of mijn lieve vrienden zijn?  Ik weet alleen dat ik mijn hele leven al met mensen wilde werken, maar uitdrukkelijk: NIÉT op kantoor! Echter, je raadt het al, ik heb bijna mijn gehele carrière doorgebracht op kantoor onder andere in functies als intercedente, directiesecretaresse en HR Functionaris. Het contact met mensen was superleuk maar toch miste ik iets, het gevoel van niet compleet te zijn… Wat is toch dat innerlijk pad dat ik wil volgen? Na het volgen van een aantal cursussen Intuïtieve Ontwikkeling en Mediumschap kwam het Levenscollege op mijn pad, met prachtige opleidingen zoals Mediumschap, Healing en Bewustwording en de Levensbronnen. De puzzelstukjes vielen op hun plaats.

Wat een heerlijk gevoel om het pad eindelijk te zien oplichten en te weten dat je op de goede weg bent, zoals een oud-collega ooit tegen mij zei: You’re on the right track!

Dit is wat ik voor iedereen wil: de juiste weg bewandelen! Want wat is er mooier om te weten wat bij je past, wat voor traject is er voor jou weggelegd, welke baan bij jou past?! Hoe om te gaan met bepaalde trauma’s zoals pesten? Wil je jezelf nu echt leren kennen en wil je weten wat je nu graag wilt zonder te voldoen aan de verwachtingen van anderen, zonder invloed van buitenaf?  Wat is er mooier om te putten uit die onuitputtelijke bron, jouw Levensbron?

Wil je weten wat de Levensbronnen voor jou kunnen betekenen en wil je deze reis graag met mij aangaan?

Ik zie je graag!

Sandra van Velzen  –  Hoeksche Waard   –  Strijen –  06 533 490 10  –  www.san-zen.nl (under construction)

Yvonne van der Elst - Zoetermeer

Stel jij jezelf wel eens de vragen,

‘Is dit wat ik wil’ of ‘Is dit wie ik wil zijn?’

De Levensbronnen® hebben mij op een fantastische manier geholpen om deze vragen beantwoord te krijgen.

Wanneer we geboren worden ZIJN we perfect, volmaakt en onvoorwaardelijk liefdevol. Opvoeding, programmering en ervaringen vormen ons gedurende ons leven tot hoe wij ons gedragen en hoe en wat wij denken. We vergeten daardoor vaak wie wij in essentie zijn. Door je te verbinden met jouw Levensbronnen kom je weer in contact met jouw essentie en leer je te begrijpen waarom je in bepaalde situaties bepaald gedrag kiest. Wanneer je jezelf en je gedrag leert begrijpen wordt het makkelijker om bewust dat gedrag te kiezen wat jou en de ander het beste dient.

Ik ben Yvonne van der Elst en geboren in Voorburg. Andere mensen helpen en blij maken is al mijn hele leven iets waar ik zelf ook blij heel van word. In mijn werk als conductrice bij de Nederlandse Spoorwegen vind ik het heerlijk om dagelijks met veel mensen in contact gekomen. De diversiteit aan mensen en hun gedrag heeft mij altijd ontzettend gefascineerd, het leuke vind ik namelijk dat we enerzijds hetzelfde zijn maar anderzijds zo verschillend. Met mijn talent en mijn passie om mensen te helpen en blij te maken ben ik als conductrice helemaal op mijn plek en met name met gestrande reizigers ben ik op mijn best. Ik vergelijk reizen met de trein vaak met onze levensreis op aarde. De reis kan het ene moment goed verlopen maar er kan ook ineens van alles tegen zitten. In het leven is dit niet anders. Wanneer het in het leven niet zo lekker loopt en we worden hierdoor gedwongen om een pas op de plaats te maken, kan het zijn dat je je inderdaad ineens afvraagt, ‘Is dit wat ik wil’ of ‘Is dit wie ik wie ik wil zijn?’

De Levensbronnenreis is net als alle reizen, inspirerend, leuk, spannend en verrijkend. Ik zou graag tijdens deze reis naast jou willen staan en je hierin ondersteunen en te begeleiden.

Yvonne van der Elst – ennovy@ziggo.nl – 06 207 579 96

Ga NU aan de slag met de Levensbronnen!

ContactOnline