Referenties

“Het besef dat je je gedrag niet bént, maar dóet. En dat je dus een keuze hebt om het anders te doen. Ook heb ik geleerd milder te zijn naar mijzelf. Mijn gedrag niet af te wijzen en zinnen te gebruiken als” ik zet dat archetypen in de hoek, of deze sluit ik op in de schuur”. Maar te accepteren dat ze alle 21 bij mij horen en dus automatisch ook bij een ander. Hierdoor ben ik ook bezig met het oefenen om milder te zijn naar een ander.

Verder heeft het mij gebracht dat ik hele lieve vrouwen heb mogen ontmoeten. Die mij doen beseffen dat de iedereen zijn eigen strijd heeft en dat we allemaal wel eens vastlopen. Dat we allemaal kwetsbaar zijn en dat we samen kunnen staan, i.p.v. alleen .

Fijn, duidelijk en gestructureerd programma. Je weet waar je aan toe bent na de eerste keer. Dat geeft rust, omdat de reis zelf spannend kan zijn.”

“De Levensbronnen zijn voor mij een kleurrijk palet dat op speelse en creatieve wijze heeft gezorgd voor verdieping, bewustwording van mijn stereotype handelingen behorende bij mijn Essentiële Levensbron. De opleiding heeft mij verdieping, bewustwording, vertrouwen en plezier gegeven om verder te gaan de lijm tussen de mensen te zijn. Heel veel dank voor jullie liefde en rust die jullie op ons hebben overgebracht.”

“De Levensbronnen Online zijn een prachtige aanvulling op de fysieke opleiding. Nu heb ik -ondanks dat ik in het buitenland woon- tóch de Levensbronnen kunnen ervaren.”

“Deze opleiding geeft in eerste instantie veel meer inzicht in mijzelf. Het is echt een nieuwe manier van coachen met een helder kader door het bewustwordingsproces via de verschillende Levensbronnen. Het geeft mij de juiste handvatten om anderen te coachen. Fijne begeleiding, veel ruimte voor delen, ook ruimte voor humor. Laagdrempelig!”

“De opleiding heeft mij inzicht gegeven in diverse typen mensen, hun drivers en allergieën. Leuk om jezelf en anderen beter te begrijpen. Dat geeft rust en acceptatie. Geweldig om met mensen met verschillende essentiële Levensbronnen de opleiding te doen. Dat is heel leerzaam. Het programma zit heel goed in elkaar en ik ben onder indruk van jullie manier van begeleiden.”

“De Online Levensbronnen hebben me zoveel gebracht! Ik begrijp mijzelf en een ander beter en kan met humor naar gedrag kijken in plaats van me te ergeren.”

“Ik heb inzicht, begrip en overzicht gekregen ten opzichte van de Levensbronnen. Herkenning, begrip, liefde en kracht ten opzichte van mijn essentiële Levensbron. Een heerlijke waardevolle leerperiode die hier is gestart. De toekomst zal dit vast alleen maar bewuster, interessanter en nog leerzamer maken. Prachtige liefdevolle vrouwen dank je wel. Jullie steun, begrip en aandacht vind ik zeer waardevol.”

“De Levensbronnen geven mij inzicht in het gedrag van mensen, de mensen om mij heen en in het algemeen. Ook bij mijzelf, ik kan nu sneller uit ‘mijn ding’. De opleidingsdagen vond ik een feestje.”

“De Levensbronnen Opleiding heeft mij veel inzichten voor mijzelf gegeven en in het functioneren van andere mensen. De Archetypes zijn daarvoor een helder instrument. De Levensbronnen is nuttige kennis en de opleiding een goede ervaring om in mijn werk als manager toe te passen. Mijn complimenten en bedankt.”

“De Levensbronnen brengen mij meer zelfinzicht en geven mij het gevoel dat ik meer van het leven wil genieten. Het geeft mij meer inzicht in anderen en meer begrip waarom mensen zich gedragen zoals ze doen. Door coaching met de Levensbronnen kan ik cliënten hiervan bewust maken in mijn coachingspraktijk.”

“Een cadeau aan mezelf, dat is wat de Levensbronnen voor mij is. Volledige Me-time.

De Levensbronnen hebben mij geleerd hoe ik gevormd ben, waarom ik reageer zoals ik reageer en wat er gebeurt als ik uit balans ben. Wie ben ik dàn en met wat voor effect? Goed om hiervan bewust te zijn en tools voor een harmonieuze bijsturing te hebben. Harmonieus voor mezelf en mijn omgeving. Kennis en wijsheden die ik overal kan inzetten en waarmee ik iedereen kan laten stralen. Jezelf zijn, altijd en overal. Ik ben enorm blij met dit cadeau. Want ik geloof dat een mooiere wereld bij jezelf begint.”

“Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens de opleiding, zowel over mezelf als persoon als om in te zetten in mijn werk. De Levensbronnen zijn een fantastische tool om in te zetten in mijn functie als leidinggevende.”

“Deze opleiding geeft een hele concrete insteek om naar je leven te kijken, zowel het verleden als waarnaar je verlangt. Het is een mooie combi van ervaren, reflecteren en uitwisselen.”

“Fijn dat de mogelijkheid tot begeleiding bij de Levensbronnen Online wordt geboden. Voor mij was dit echt een toevoeging en verdieping van de -toch al zo waardevolle- training. De verdiepende Zoomsessies van Pien en Susanne én het delen met de andere deelnemers in de groep maakten dat ik de Levensbronnen nog dieper heb beleefd en ervaren.” . 

“Enorm dankbaar dat deze opleiding op mijn pad is gekomen. Een groot kado. Ik gun iedereen deze opleiding/training! De kwaliteit van je licht wordt glanzender en stralender, je bewustzijn dieper en meerdimensionaal. Susanne is een parel op haar vakgebied. Ze zorgt voor een warm veilig bad zodat je de diepte (van je onderbewuste) in kunt gaan. Daarnaast hebben we ook heerlijk veel gelachen tijdens de opleiding. In één woord: GEWELDIG.”

“De Levensbronnen  hielpen mij om mezelf volledig te accepteren en om van mezelf te houden. Ik kijk met veel meer compassie naar mezelf en anderen.”

“De Levensbronnen hebben mij meer zelfinzicht en zelfreflectie gegeven. Puzzelstukjes die op z’n plaats zijn gevallen. Een verrijking van mij-zelf. Het is een prachtig instrument dat ik levenslang kan toepassen. Een prachtige, krachtige en wijze ’tool’ om mensen te begeleiden op hun levenspad. 

“De Levensbronnen opleiding heeft mij mildheid en begrip, -naar anderen en mezelf- gebracht. Want je dóet je gedrag, en niet altijd. Je bent veel meer dan dat. Ik heb leren voelen, echt voelen. Niet zoeken maar voelen. En ik voel het vertrouwen in mezelf, dat vertrouwen dat echt in mijzelf zit. Ik sta steviger.”