Menu Sluiten

Referenties

“Enorm dankbaar dat deze opleiding op mijn pad is gekomen. Een groot kado. Ik gun iedereen deze opleiding/training! De kwaliteit van je licht wordt glanzender en stralender, je bewustzijn dieper en meerdimensionaal. Susanne is een parel op haar vakgebied. Ze zorgt voor een warm veilig bad zodat je de diepte (van je onderbewuste) in kunt gaan. Daarnaast hebben we ook heerlijk veel gelachen tijdens de opleiding. In één woord: GEWELDIG.”

“De Levensbronnen hebben mij enorm veel inspiratie, daadkracht en inzichten opgeleverd. Ik ben (nogmaals) bevestigd in wie ik ben en dat voelt zalig. Dat ik de Levensbronnen heb kunnen voelen en begrijpen. Dat ik (weer) bewust van mijn onbewuste ben. De opleiding heeft me geïnspireerd, nieuwe inzichten gegeven en ik heb hele, hele mooie mensen leren kennen. Als je nog niet in jezelf geloofde kan je er na het doen van de opleiding niet meer omheen, dus wees gewaarschuwd:). Het programma heeft voor mij een hele logische, heldere opbouw en is intensief in de positieve zin van het woord. Vooral de kick off in de Ardennen, waar je elkaar goed leert kennen in een korte tijd, geeft een veilig en vertrouwd gevoel. Er was voor mij een soort van geen ontkomen meer aan, het grijpt je en je wilt het niet meer loslaten. Dank jullie wel voor jullie puurheid en oprechtheid, voor het iedereen in hun waarde laten, voor jullie inspiratie en authenticiteit.”

“Hoe de Levensbronnen mij hielpen om mezelf volledig te accepteren en om van mezelf te houden.”

 In de vele bewustzijnscursussen en trainingen die ik gevolgd heb leerde ik dat mijn triggers in bepaalde situaties of bij bepaalde mensen, meer over mezelf zeiden dan over de ander. Dit bewustzijn is altijd de drive geweest om meer te willen weten en te leren. Ik heb mijn diepste pijn, onzekerheden en angsten leren kennen en mijn overlevingsmechanisme leren begrijpen. Dit weten en begrijpen was, keer op keer, helaas niet de toverstaf om verder volledig in balans en verlicht mijn leven te kunnen leiden.

Voordat ik kennismaakte met de Levensbronnen was ik vooral mijn best aan het doen om alles wat ik geleerd had in praktijk te brengen…… dat “mijn best doen” bleek juist de katalysator om keer op keer met mijn grote angst; “niet goed genoeg zijn” te worden geconfronteerd. Om deze angst en pijn te verdoezelen maar ook te handelen, zette ik dan een archetype neer wat mij (dacht ik) diende.

Door de Levensbronnen leerde ik dat alle gedragingen en archetypen er mogen zijn en dat deze deel uitmaken van wie je bent. Ik leerde om met humor naar mezelf te kijken en van mezelf te houden precies zoals ik ben.

Wat ik het mooie van de Levensbronnen vind is, om door bewust te worden van je gedrag en de archetypen die ieder mens in zich heeft, je bewust kan kiezen om bepaald gedrag in te zetten om je doel te bereiken. Ik weet en begrijp nu niet alleen wat en waarom ik iets doe, maar ik voel nu ook echt, welk gedrag ego- en welk ziele-waarheid is.

De Levensbronnen leerden mij om volledig van mezelf te houden en met liefde en compassie naar mezelf en naar anderen te kijken  

“De Levensbronnen hebben mij meer zelfinzicht, zelfreflectie, puzzelstukjes die op z’n plaats zijn gevallen. Een verrijking van mij-zelf. Het is een prachtig instrument dat ik levenslang kan toepassen. Een prachtige, krachtige en wijze ’tool’ om mensen te begeleiden op hun levenspad. Precies de handvatten en het vertrouwen dat ik nodig had om mijzelf nog beter in de wereld te laten stralen en anderen deze waardevolle wijsheid te kunnen aanreiken. Ik heb prachtige mensen ontmoet in de opleiding en ze in mijn hart gesloten. Een bijzonder reis! Susanne en Yvette, ik heb genoten van jullie liefdevolle energie en van de vanzelfsprekendheid waarmee jullie elkaar naadloos aanvoelen en aanvullen. Zachte kracht! Dank jullie wel voor jullie zijn.”

“De Levensbronnen zijn voor mij een kleurrijk pallet dat op speelse en creatieve wijze heeft gezorgd voor verdieping, bewustwording van mijn stereotype handelingen behorende bij mijn essentiële Levensbron. De opleiding heeft mij verdieping, bewustwording, vertrouwen en plezier gegeven om verder te gaan de lijm tussen de mensen te zijn. Heel veel dank voor jullie liefde en rust die jullie op ons hebben overgebracht.”

 

 

“De opleiding heeft mij inzicht gebracht in het leven dat ik leid. Hoe het komt dat ik doe wat ik doe en waarom ik deed wat ik deed. Er is me veel duidelijk geworden. Ik heb mezelf op een totaal andere manier leren kennen. Ik heb de Levensbronnen voor een deel doorleefd en ben zo dichter bij mezelf gekomen. Ik weet nu wat mijn essentiële Levensbron is en kan met die wetenschap verder. Ik kan voelen waar ik naar toe moet. Ik ben dankbaar dat…”

“De Levensbronnen hebben mij de essentie van het leven laten voelen. Door theorie ook meer inzichten gegeven hoe geweldig onze schepping is en het leven. De verbondenheid tussen hemel, aarde en de mensen. Ik heb veel inspiratie opgedaan om het hef weer in eigen hand te nemen.”

“De Levensbronnen hebben mij inzichten in gedragingen en gevoelens gegeven, niet oordelend te zijn maar in liefde te accepteren hoe ik mijn levenspad bewandel. Ik heb geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en hoe mijn energie weer kan gaan stromen. Yvette en Susanne hebben op hun eigen wijze een bijzondere band gecreëerd waardoor iedereen zich veilig kon voelen om dingen met elkaar te delen.”

“De Levensbronnen hebben mij glans en diepte gegeven. Mijn kleuren hebben glans en diepte gekregen. Ik voel een diepe en intense her- en erkenning van wie ik in essentie ben. Een verdieping, laag per laag weer nieuwe stukjes van mezelf ontdekt. Het brengt mij verder en doet me steviger staan – balans -. Ik ben er klaar voor om anderen kennis te laten maken met de Levensbronnen. Het samenspel tussen Susanne en Yvette is prachtig. Zelden zoiets symbiotisch gezien. Dit helpt enorm in het groepsproces.”

“Deze opleiding geeft in eerste instantie veel meer inzicht in mijzelf. Het is echt een nieuwe manier van coachen met een helder kader door het bewustwordingsproces via de verschillende Levensbronnen. Het geeft mij de juiste handvatten om anderen te coachen. Fijne begeleiding, veel ruimte voor delen, ook ruimte voor humor. Laagdrempelig!”

“De opleiding heeft mij inzicht gegeven in diverse typen mensen, hun drivers en allergieën. Leuk om jezelf en anderen beter te begrijpen. Dat geeft rust en acceptatie. Geweldig om met mensen met verschillende essentiële Levensbronnen de opleiding te doen. Dat is heel leerzaam. Het programma zit heel goed in elkaar en ik ben onder indruk van jullie manier van begeleiden.”

“Deze opleiding heeft me dieper in mij zelf doen gaan en daardoor veel diepgang gegeven. De aanzet tot meer willen en meer doen. Meer vrijheid in mijn zijn en openheid. De wijze waarop Yvette en Susanne met elkaar de opleiding  geven is voor mij een prachtig voorbeeld. Open en respectvol.”

“Ik heb inzicht, begrip en overzicht gekregen ten opzichte van de Levensbronnen. Herkenning, begrip, liefde en kracht ten opzichte van mijn essentiële Levensbron. Een heerlijke waardevolle leerperiode die hier is gestart. De toekomst zal dit vast alleen maar bewuster, interessanter en nog leerzamer maken. Prachtige liefdevolle vrouwen dank je wel. Jullie steun, begrip en aandacht vind ik zeer waardevol.”

“De Levensbronnen hebben mij bewustwording en veel inzichten gegeven dat je alles in je hebt en dat het goed is zoals het is. Ik heb veel mooie dingen mogen meemaken in Cielle en heb meer de tijd genomen om naar binnen te gaan. Ik heb met Yvette en Susanne een super tijd gehad met veel inzichten, liefde en aanmoedigingen.”

“De bewustwording met mijn essentiële Levensbron versterkt de verbinding met mijn lichaam, hart, gevoel, intuïtie en wijsheid. Vergroting van het verlangen naar God. Bevestiging van mijn levenspad = pelgrimage. De wederkeer naar Eenheid. De Levensbronnen is een mooie tool/methode om mensen te ondersteunen en een versterking van mijn kennis van de archetypes.”

“De Levensbronnenhebben mij inzicht = rust gebracht en het gevoel + weten op het goede pad te zijn. Voel nieuwsgierigheid en enthousiasme om de licentie te doen en aan de slag te gaan. Dit wil ik delen. Ik krijg zin om Twente wakker te gaan maken!! Het programma is prima, nog pittig ook, omdat je de weken van de opleiding helemaal opgaat in de Levensbronnen en ze ook echt doorleeft. Susanne & Yvette, jullie weten van wanten, inspirerend en allebei ‘gewoon’ jezelf.”

“De Levensbronnen geven mij inzicht in het gedrag van mensen, de mensen om mij heen en in het algemeen. Ook bij mijzelf, ik kan nu sneller uit ‘mijn ding’. De chemie van jullie is heel erg mooi. Jullie voelen goed aan wat er nodig is en vullen elkaar perfect aan. Ik vond alles top. Het weekend was mooi om elkaar te leren kennen en je te verbinden met jezelf. De opleidingsdagen vond ik een feestje.”

“De Levensbronnen hebben mij vooral veel inzichten gegeven. Inzichten in mezelf in gedrag en reactie. Verder een mooie andere kijk op de chakra’s en een andere beleving van kleur. Het is een waanzinnig mooie tool om straks met anderen te mogen gebruiken. Kan niet wachten! Yvette en Susanne zijn een topteam! Vullen elkaar op een hele natuurlijke wijze aan. Fijne lieve vrouwen.”

“De Levensbronnen Opleiding heeft mij veel inzichten voor mijzelf gegeven en in het functioneren van andere mensen. De Archetypes zijn daarvoor een helder instrument. De Levensbronnen is nuttige kennis en de opleiding een goede ervaring om in mijn werk als manager toe te passen. Susanne en Yvette zijn een prima eenheid en hebben de opleiding ook inhoudelijk goed verzorgd. Fijne accommodaties. Mijn complimenten en bedankt.”

“De Levensbronnen brengen mij meer zelfinzicht en geven mij het gevoel dat ik meer van het leven wil genieten. Het geeft mij meer inzicht in anderen en meer begrip waarom mensen zich gedragen zoals ze doen. Door coaching met de Levensbronnen kan ik cliënten hiervan bewust maken. Je ziet de vreugde van Yvette en Susanne om dit in de wereld te zetten.”

“De Levensbronnen hebben mij veel inzichten over mezelf gebracht door de (soms confronterende) vragen en de visualisaties. Ik voel me meer in balans, rustiger. Ik ben nooit uitgeleerd en weet dat er nog veel inzichten zullen volgen. De opleiding werd een anker. Nu de afronding nadert voel ik dat ik een waardevol instrument in handen heb gekregen. Susanne en Yvette zijn lief, warm en enthousiast. Ik heb genoten.”

“De Levensbronnen zijn een intense ervaring. Het brengt veel wijsheid, liefde en voelt als thuiskomen. Een prachtige aanvulling op mijn eigen therapeutische achtergrond. Het maakt het voor mij mogelijk om ook te gaan coachen in organisaties. Mooie opbouw met start van lang weekend in de Ardennen waardoor je de Levensbronnen eerst ervaart op een dieper onbewust niveau door middel van Chakradance. Susanne en Yvette zijn heel deskundig, hebben een goede chemie en zijn zeer betrokken. Ik hoop met jullie te gaan samenwerken als Levensbronnencoach!”

“Deze opleiding gun ik iedereen. Inmiddels heb ik aardig wat opleidingen op dit gebied gevolgd, maar de Levensbronnen hebben me echt nieuwe inzichten gegeven en ook antwoorden. Inzichten en antwoorden over mezelf en mijn omgeving. Alles op een speelse en toegankelijke manier. Deze inzichten krijgen vond ik niet altijd leuk, maar wat heeft het mij veel gebracht. Dankbaar!”

“De Levensbronnen heeft me laten inzien wie ik in essentie ben en dat ik veel meer kan dan ik dacht. Het heeft mij enorm veel nieuwe inzichten gegeven en daardoor vertrouwen in de toekomst. Ik kijk er enorm naar uit om deze kennis te delen met mijn cliënten. Tijdens de goedverzorgde opleiding hebben regelmatig een traan gelaten, maar ook enorm gelachen. Het materiaal is erg goed verzorgd, doordacht zeer bruikbaar en vooral erg duidelijk. Dank jullie wel!”

“Een cadeau aan mezelf, dat is wat de Levensbronnen voor mij is. Volledige Me-time.

De Levensbronnen hebben mij geleerd hoe ik gevormd ben, waarom ik reageer zoals ik reageer en wat er gebeurt als ik uit balans ben. Wie ben ik dàn en met wat voor effect? Goed om hiervan bewust te zijn en tools voor een harmonieuze bijsturing te hebben. Harmonieus voor mezelf en mijn omgeving. Kennis en wijsheden die ik overal kan inzetten en waarmee ik iedereen kan laten stralen. Jezelf zijn, altijd en overal. Ik ben enorm blij met dit cadeau. Want ik geloof dat een mooiere wereld bij jezelf begint.”