Verbinding, verbonden zijn. Het is een diep verlangen van ieder mens. Maar verbind jij je met anderen of ben je ook verbonden met jezelf? Soms vergeten we de meest belangrijke persoon op aarde: JIJ.

“Het leven is een spel en waarschijnlijk het meest geniale spel ooit. Jij bent creator, deelnemer en teamleider tegelijk”

Susanne Danielson

Stel dat je het leven zou zien als een spel. Dat je ieder dag met een glimlach tegemoet treedt, in de wetenschap dat alles wat op je pad komt van betekenis is en bijdraagt aan jouw mens zijn. In dit webinar gaan we in op een belangrijk aspect van menszijn: Verbinding. Met onszelf, met elkaar. 
Dit begint met de ontwikkeling van een stevig ‘ik’, in verbinding met jezelf. Daaruit ontstaat een gezonde ‘jij en ik’ en tenslotte ervaren we dat ‘wij’ en ‘samen’ de sleutels zijn tot welzijn en geluk. 

Dit Webinar is er voor een ieder die zich wel eens afgescheiden voelt, die meer in verbinding wil komen met zichzelf, en daarmee ook met de ander.  

Wat we gaan doen, is kijken naar wat Verbinding is. Wat betekent het voor ons, wat betekent het voor jou? Verbinding hoeft niet voor iedereen hetzelfde te voelen. Mooi om hier eens naar te kijken. Verder gaan we natuurlijk ook voelen. In een meditatie verbinden we ons ten diepste met onszelf. Hoe voelt dat, en waar voel je het? Ook maken we -in dezelfde meditatie- een verbinding met de mensen om je heen en met ons allemaal. Voel hoe je onderdeel bent van een groter geheel en wat dat met je doet. 

Dit alles vanuit de theorie van de Levensbronnen, gestoeld op de universele krachten, ervaringen en verlangens van ieder mens én Psychologie van Carl Jung en de chakra’s.

Wat doet dit webinar voor jou?

  • Het laat je ervaren wat verbinding is 
  • Het laat je voelen hoe diepe verbinding met jezelf voelt
  • Het leert je anders kijken naar ‘jij en ik’ en ‘wij’

Wie zijn wij?

Sinds 2008 is Susanne Danielson levenscounselor, docent en auteur. Zij is founding mother van de coaching methode de Levensbronnen® – waaruit De boom met vruchten is ontstaan. Het boek en de liedjes De boom zonder vruchten vormen de basis voor educatieve programma’s voor kinderen en iedereen die met kinderen werkt of leeft. 


Pien van Lambaart is levenscounselor, docent en trainer. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich weer realiseren hoe mooi en betekenisvol ze zijn


Dit zeggen anderen over de levensbronnen

“De Levensbronnen leerden mij met compassie naar mezelf en naar anderen te kijken.”

De Levensbronnen hebben mij meer zelfinzicht, zelfreflectie, puzzelstukjes die op z’n plaats zijn gevallen. Een verrijking van mijzelf. Het is een prachtig instrument dat ik levenslang kan toepassen.

Doe je ook mee?

Donderdagavond 29 september van 20.00 – 21.00 uur staat een uur lang in het teken van verbinding.
Kan je er niet live bij zijn, wees gerust, de opname van het webinar wordt binnen 48 uur naar alle inschrijvingen gemaild.