Dromen, fantaseren, visualiseren

Fantaseren, dagdromen en visualiseren zijn misschien wel de mooiste en krachtigste instrumenten die we in ons hebben als mens. Drie mooie woorden waarmee we hetzelfde doen. Het gebruik maken van onze verbeeldingskracht.

Stel je nu voor dat het leven een spel is. Dat jij met jouw verbeeldingskracht het leven dat jij graag zou willen leven of hoe je je zou willen voelen, kunt creëren. Hoe zou jouw leven er dan uitzien en hoe zou jij je willen voelen? 

Verbeeldingskracht is jouw toverstaf die dromen werkelijkheid maken

Susanne Danielson

Gebruik maken van je verbeeldingskracht en visualiseren kan leiden tot manifesteren. Visualiseren en manifesteren is tegenwoordig zelfs een door de wetenschap bewezen methode. Weet je hóe het werkt?  Gedachten zijn frequenties die energie bevatten. Dus met je gedachten, beelden en gevoelens zendt je een signaal uit het aan kwantumveld. Als die gedachten voor jou levensecht zijn en je kunt ze ook helemaal voelen in je hele zijn, dan trekken die frequenties van jouw gedachten, beelden en gevoelens (oftewel, dat wat je visualiseert ) ook echt aan in materie.

Wil jij bewust jouw verbeeldingskracht leren inzetten?
Op woensdagavond 23 november is er een webinar voor een ieder die meer wil weten over de kracht van verbeelding en hoe je deze kunt inzetten om het leven te creëren dat jij wilt leven. 

Hoe?
Wat we gaan doen, is kijken wat fantaseren, dagdromen en visualiseren precies is. Wat betekent het als we dit doen, wat betekent het voor jou en je omgeving? Je verbeeldingskracht gebruiken en inzetten is voor iedereen mogelijk. Leuk om hier naar te kijken en ermee spelen. Hoe voelt het als je je iets verbeeldt en waar voel je het? We gaan een visualisatie doen waarin jij je verbeeldingskracht helemaal de vrije hand geeft.

Dit alles vanuit de theorie van de Levensbronnen, gestoeld op de universele krachten, ervaringen en verlangens van ieder mens én de psychologie van Carl Jung en de chakra’s.  Wij noemen het de Levensbronnen, want het ís de bron van ons leven, wie we in essentie zijn en hoe we ons gedragen.


Wat doet dit webinar voor jou?

  • Het laat je ervaren wat verbeeldingskracht is
  • Het laat je voelen hoe verbeeldingskracht werkt
  • Het leert je verbeeldingskracht te gebruiken

Wie zijn wij?

Pien van Lambaart is levenscounselor, docent en trainer. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich weer realiseren hoe mooi en betekenisvol ze zijn
Sylvia Groen is Levensbronnencoach en -trainer. Daarnaast ondersteunt zij de Stichting De boom met vruchten op het gebied van online communicatie en met het geven van trainingen.

Wat zeggen anderen over de Levensbronnen?

“Wat ik het mooie van de Levensbronnen vind is, om door bewust te worden van je gedrag en de archetypen die ieder mens in zich heeft, je bewust kan kiezen om bepaald gedrag in te zetten om je doel te bereiken. Ik weet en begrijp nu niet alleen wat en waarom ik iets doe, maar ik voel nu ook echt, welk gedrag ego- en welk ziele-waarheid is.”

“De Levensbronnen hebben mij de essentie van het leven laten voelen. Door theorie ook meer inzichten gegeven hoe geweldig onze schepping is en het leven. De verbondenheid tussen hemel, aarde en de mensen. Ik heb veel inspiratie opgedaan om het hef weer in eigen hand te nemen.”

“Een cadeau aan mezelf, dat is wat de Levensbronnen voor mij is. Volledige Me-time.

De Levensbronnen hebben mij geleerd hoe ik gevormd ben, waarom ik reageer zoals ik reageer en wat er gebeurt als ik uit balans ben. Wie ben ik dàn en met wat voor effect? Goed om hiervan bewust te zijn en tools voor een harmonieuze bijsturing te hebben. Harmonieus voor mezelf en mijn omgeving. Kennis en wijsheden die ik overal kan inzetten en waarmee ik iedereen kan laten stralen. Jezelf zijn, altijd en overal. Ik ben enorm blij met dit cadeau. Want ik geloof dat een mooiere wereld bij jezelf begint.”