Over ons

SYNCHRONICITEIT

Susanne

Mijn naam is Susanne Danielson. In 1961 werd ik in Stockholm geboren. Op mijn 13e verhuisde ons gezin naar Nederland. Al mijn hele leven is verbinden mijn passie. Zakelijk en privé verbond ik bedrijven, diensten, producten en mensen met elkaar. Ik heb 26 jaar als business-to-business en consumer marketing communicatie specialist gewerkt. Dit deed ik in dienst bij diverse bedrijven en als zelfstandige ondernemer voor diverse opdrachtgevers. In mijn huidige werk als Levenscounselor, docent en auteur mag ik mensen inspireren om zich te verbinden met zichzelf, om de beste versie van zichzelf te leven en om alles uit het leven te halen. Als founding mother van stichting De boom met vruchten (De Levensbronnen voor kinderen) leren we kinderen van jongs af dat ze goed en mooi zijn, precies zoals ze zijn, dat ze veel meer kunnen dan ze denken én dat wij en samen de sleutels zijn tot welzijn en succes. Dit doen we met programma’s voor het basisonderwijs, de naschoolse- en buitenschoolse opvang, kindercoaches en een online programma voor ouder en kind om thuis te volgen.

Samen met Yvette Visser ontwikkelde ik in 2009 De Levensbronnen®. Onze beider krachten verbonden we in deze mooie methode en ik ben intens dankbaar voor onze samenwerking.

Inmiddels zijn de Levensbronnen uitgegroeid tot een gevierde choachingsmethode en hebben meer dan 500 mensen de opleiding gevolgd. Enkele duizenden ervaren dankzij de coachingstrajecten die zij hebben gevolgd meer kleur, betekenis, vreugde en voldoening in hun leven. 

De boom met vruchten

Susanne Danielson

Vragen of meer info?

Wil je meer informatie over de Levensbronnen en wat ze voor jou kunnen betekenen?
Neem gerust contact op met Susanne Danielson.
Tel: +31622215130
Mail: info@delevensbronnen.nl