Levensbronnen online

De Levensbronnen® gaan over levenswijsheid en geven op een eenvoudige en praktische wijze inzichten over ons leven. Het is een bewustwordingsproces over hoe wij groeien, ons ontwikkelen, ons gedragen, waarom wij hier in dit leven zijn, hoe we willen leven vanuit verbinding met onszelf en de wereld om ons heen. Een proces van persoonlijk- en verbonden leiderschap.

De Levensbronnen® zijn ontstaan door de zeven universele krachten, ervaringen en verlangens van de mens te verbinden met de psychologie van Carl Jung en de psychologie van de chakra’s. De Levensbronnen® gaan in eerste instantie over voelen om het daarna met ons verstand te begrijpen. Het verbinden van het bewuste met het onbewuste, het zichtbare en onzichtbare én het tastbare en niet tastbare van de mens.

Het leven is een spel en waarschijnlijk het meest geniale ooit. Jij bent creator, deelnemer en teamleider tegelijk.

Susanne Danielson

Wat doet dit programma voor jou?

  • Je ontdekt weer volledig wie jij bent, wat je talenten zijn en waar je uitdagingen liggen
  • Je ervaart dat je onmetelijk krachtig bent
  • Het leert je anders kijken naar ‘jij en ik’ en ‘wij’
  • Je gaat alle 21 archetypes van gedrag in jezelf (en anderen) leren kennen, herkennen en erkennen
  • Je vertrouwen, vreugde en energie zal toenemen

Hoe ziet het programma eruit?

Dit online programma bestaat uit je eigen persoonlijke leeromgeving. Je kan rustig in je eigen tempo het programma doorlopen, of je kiest voor de premium variant waarbij je 8 wekelijkse online begeleiding sessies hebt.

Het programma bestaat uit 8 blokken en in elk blok behandel je 1 complete Levensbron. Je leert niet alleen over de theorie en de achtergrond, maar er zijn ook video’s, oefeningen en visualisaties beschikbaar.
In het achtste blok ga je alle Levensbronnen integreren.

Al met een al een meer dan compleet programma!


Wie zijn wij?

Susanne Danielson
is levenscounselor, docent en auteur.
Zij is founding mother van de coaching methode de Levensbronnen® – waaruit De boom met vruchten is ontstaan. Het boek en de liedjes De boom zonder vruchten vormen de basis voor educatieve programma’s voor kinderen en iedereen die met kinderen werkt of leeft. 
Pien van Lambaart
is levenscounselor, docent en trainer. Zij vindt het belangrijk dat mensen zich weer realiseren hoe mooi en betekenisvol ze zijn

Dit zeggen anderen over de levensbronnen

De Levensbronnen hebben mij enorm veel inspiratie, daadkracht en inzichten opgeleverd. Ik ben (nogmaals) bevestigd in wie ik ben en dat voelt zalig. Dat ik de Levensbronnen heb kunnen voelen en begrijpen. Dat ik (weer) bewust van mijn onbewuste ben. 

De Levensbronnen hebben mij meer zelfinzicht, zelfreflectie, puzzelstukjes die op z’n plaats zijn gevallen. Een verrijking van mijzelf. Het is een prachtig instrument dat ik levenslang kan toepassen.

Door de Levensbronnen leerde ik dat alle gedragingen en archetypen er mogen zijn en dat deze deel uitmaken van wie je bent. Ik leerde om met humor naar mezelf te kijken en van mezelf te houden precies zoals ik ben.